Helgutbetalningar

Dela

Visste du att du kan låna 2000 kr på helgen? Jo, det är faktiskt sant. Smslångivarna erbjuder allt mer flexibla tjänster och helgutbetalningar är en tjänst som verkligen fångat konsumenternas intresse. Aldrig förr har det varit möjligt att låna på helgen och vi tror inte att bankerna har några planer på att börja ha helgöppet någon gång snart.

Att kunna låna 2000 kr på helgen kan göra livet lättare i många olika situationer. I denna artikel ska vi titta lite närmare på hur du går tillväga för att låna på helgen, vad du bör tänka på och även vad du bör akta dig för.

Låna på helgen – snabba utbetalningar

Om du vill låna 2000 kr under helgen kommer du ha dina pengar på kontot inom högst en timme efter att du har lämnat in din ansökan. Anledningen till detta är att långivare som erbjuder helgutbetalningar betalar ut pengarna direkt till ditt bankkonto.

För att kunna låna 2000 kr på helgen är det därför viktigt att du vänder dig till en långivare som har öppet under helgen och att du och långivaren använder er av samma bank. Med andra ord är det inte alla som kan låna pengar på helgen, då detta beror på vilken bank man har. Men använder du dig av Sveriges största banker, som till exempel Handelsbanken, Nordea eller Swedbank, är chanserna för att hitta en långivare som erbjuder helgutbetalningar stora.

Låna 2000 kr på helgen – så gör du

  1. Först och främst bör du vara medveten om att det endast är smslån som kan betalas ut på helgen. Vill du låna 2000 kr under en helg är alltså ett smslån ditt enda alternativ.
  2. Leta upp en långivare som har öppet under helgen. Smslån kan tyvärr inte betalas ut automatiskt, utan lånekontoret måste vara bemannat.
  3. Se till att långivaren erbjuder direktutbetalningar och att ni använder er av samma bank. Detta är ett krav för att du ska få ditt lån under helgen. Skulle ni använda er av två olika banker kommer du få dina pengar tidigast följande bankdag.
  4. Om du är ute efter att låna 2000 kr gratis på helgen bör du kontrollera att långivaren erbjuder denna möjlighet innan du ansöker.
  5. När du hittat en långivare som använder samma bank och som har helgöppet är det bara att skicka in din ansökan. För att vara på den säkra sidan bör du se till att ansöka med minst 30 minuters marginal tills kontoret stänger. Om det skulle vara en hektisk dag på kontoret finns det risk för att din ansökan inte hinner behandlas innan stängning.

Tänk dig för innan du lånar på helgen

Smslån på helgen är en mycket fin möjlighet som är uppskattad av många. Dock förstår vi att det i många fall kan vara lockande att ta ett lån på helgen för att finansiera något som egentligen inte är nödvändigt, till exempel en barrunda, kläder eller någon annan pryl man egentligen inte behöver.

Försök att alltid låna ansvarsfull och kom ihåg att det alltid är du som kommer behöva betala räkningen i slutändan, oavsett hur hög eller hur låg den är. Och hur roligt är det egentligen att behöva betala dyr ränta för något som du köpte av ren impuls och som du ändå inte kommer använda?